Shootverslag: outdoor personal branding shoot Strijbeek – Breda

Gepubliceerd op 30 juli 2023 om 11:11

Alweer een paar weken geleden is het dat ik voor een shoot richting Strijbeek ging. De tijd vliegt soms (cliché maar waar) en een shootverslagje schrijven schoot er even bij in.

 

Ook dit keer wilde ik graag aan het eind van de dag afspreken. Het licht staat dan lager en voor de plekken die ik in mijn hoofd had, zou dat perfect zijn!

 

Als voorbereiding was ik in de week ervoor al gaan kijken. Naar mooie plekjes, lichtval en gewoon even de concepten alvast wat meer uitwerken. Zo ga ik meestal te werk: we bedenken samen een locatie, ik ga die verkennen en de ideetjes stromen vanzelf door mijn hoofd!

Op de dag zelf is het dat een kwestie van lekker gáán, wel met de bedachte ideeën in het achterhoofd en natuurlijk vooral de plekken, maar ook intuïtief kijken wat mooi is op dat moment en aanpassen als nodig.

 

In dit geval zouden er best veel outfitwissels zijn, zowel sportief als casual, dus de uitdaging zat er vooral in om te zorgen dat we voor zonsondergang klaar zouden zijn. Bij dit soort shoots reken ik ruim de tijd, nu was dat 2,5 uur, omdat we ook nog veel lopen en van plek naar plek gaan.  

 

 

En inderdaad, we hebben het precies gehaald 😉! Het was even aanpoten naar het einde toe, als een soort race tegen de zon. “Ohnooo, hij verdwijnt nu heeel snel achter die boom”, “Snel, iets naar links”, “Ja, top, zo is het goed”. “Prachtig je haar zo”. “En: 3,2,1, SPRING!”. Aanpoten inderdaad, maar ook veel lol. En zó fijn als je klant ook meegaat in die aanpoot-maar-toch-relaxte-flow en we samen mooie beelden kunnen creeëren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.