Personal Branding / Portret shoot

Voor avontuurlijke buitenmensen en natuurliefhebbers. Alleen, met huisdier, gezin of andere leuke mensen.

Wat is jouw verhaal? Ben jij een echt buitenmens? Natuurliefhebber? Ga je graag op avontuur, klein of groot? Word jij blij van mysterieuze bossen, zon op je bol en van de rust die de natuur je geeft? En mis je nu nog foto's die écht uitstralen wie jij bent? Ik leg jou graag vast in de natuur, waar jij je zo fijn voelt!

 

Het liefst in documentaire stijl, op een ongedwongen manier, terwijl jij iets doet wat je leuk vindt. Wandel je graag, of ga je liever trailrunnen? Of houd je van picknicken, blaadjes verzamelen of mediteren? Misschien heb je wel groene vingers en tuinier je graag of geniet je het liefst in stilte van de natuur met een boek en een kopje thee...  Alles kan en mag. Op een manier die bij jou past leg ik het gevoel vast wat jij ervaart als je buiten bent en zo vertel ik jouw verhaal met foto's waarop jij, jij bent.

 

Buiten is altijd goed. Winter, lente, zomer, herfst: alle seizoenen hebben hun mooiigheidjes! Lekker op tijd fotograferen bij ondergaande zon in de winter of juist een lange zwoele zomeravond laat naar het bos in de zomer. Prachtige herfstkleuren en speelse bladeren vanaf oktober en de ontluikende knopjes en voorjaarsbloeiers in de lente. 

 

Inclusief:

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek (IRL of telefonisch) om jouw wensen te bespreken.

- Ongeveer 2 uur fotografie.

- Álle goede foto's (minimaal 50 stuks).

- Ontspannen sfeer in de natuur.

- Ongedwongen en 'echte' foto's.

- Foto’s in een mix van overzichtsfoto’s, portretfoto’s en detailfoto’s.

- Outfitwissels mogelijk.

- Preview van een aantal foto's binnen 3 dagen.

- Levering van alle bewerkte foto's binnen 2 weken.

- Alle foto’s professioneel nabewerkt in de stijl van Merlijn Arina Photography.

- Prijs is incl. 21% BTW

 

Bijkomende kosten:

- Combitarief reistijd en reiskosten €0,54 per km buiten 20km vanaf postcode 4824.

- Eventuele parkeer- en locatiekosten.

investering

€319,- incl. BTW

Ervaringen

"Voor de tweede keer heb ik een shoot gedaan bij Merlijn. Ik wilde graag foto's van de sport en casualfoto's die weergeven hoe ik ben. Zonder allerlei poespas. Daarnaast ben ik geen model en is poseren best ongemakkelijk. Merlijn weet je echt op je gemak te stellen. Ze komt met goede ideeën tijdens de shoot. Dit komt omdat ze een goede voorbereiding treft. Vooraf contact waarbij ze naar je wensen vraagt. Ze gaat het gebied verkennen waar je de foto's wil maken, zodat ze de juiste plekjes weet. 

Voorafgaand aan de shoot neemt ze ook nog contact op. Ze denkt ook mee in de kledingkeuze. Dat neemt ook veel stress weg. Tijdens de shoot is het vooral heel gezellig en neemt ze ook veel foto's wanneer je het juist niet verwacht. Het eindresultaat is zo mooi geworden. Ze heeft oog voor detail, verstaat haar vak, zonder de klant uit het oog te verliezen."

~ Monica ~

"Het was zo’n fijne shoot met Merlijn. Ze weet je op je gemak te stellen en is professioneel en losjes tegelijk. Ze weet wat ze doet en heeft echt oog voor hoe het licht valt en hoe ze dat goed moet gebruiken. Ze stuurde me op een fijne manier aan en zo ontstonden er bijna als vanzelf mooie foto’s die uitstralen wie ik ben. Ik was echt verrast achteraf door welke momenten ze heeft weten te vangen. Heel blij met de foto’s!"

~ Eveline ~

Hoeveel foto's krijg ik?

Heb je ook een kleiner pakket?

Gebruik foto's

Omdat ik niet wil dat je keuzestress hebt of dat je later (een maand, een jaar, 2 jaar...) spijt krijgt dat je bepaalde foto's niet hebt gekozen, krijg je bij mij altijd álle goede foto's na de shoot. Nabewerkt en in hoge resolutie. Dus: geen keuzestress na de shoot, geen spijt én transparantie over de kosten, zonder extra's achteraf!

Afhankelijk van het soort shoot, de wissel in locatie en kleding, zijn dat gemiddeld 60 foto's, maar regelmatig ook meer.

Het allerliefst werk ik met een totaalpakket, zodat ik jouw hele verhaal kan vertellen met álle foto's. Ook wil ik het liefst ruim de tijd kunnen nemen, zonder dat we moeten haasten. 

Dat gezegd hebbende... Mocht je toch nog een ander voorstel hebben, en je wilt bijvoorbeeld echt maar 10 foto's, neem gewoon even contact op! Dan maak ik een aanbod op maat voor je.

Als ik klaar ben met de nabewerking, ontvang jij jouw foto’s in hoge resolutie zonder logo. Deze foto's mogen gebruikt worden voor zowel privé als social media. 

 

Ben je een bedrijf (uitgezonderd zzp'ers), dan bespreken we daarnaast de mogelijkheden en kosten voor een licentie voor commercieel gebruik (oa voor in reclameuitingen).

decoratie
decoratie

Locatie

In de ruime omgeving van Breda weet ik veel mooie buitenplekjes te vinden, maar ook elders is Nederland prachtig. Een stuk rijden is geen probleem en ook het vastleggen van grotere (berg)avonturen behoort tot de mogelijkheden.

Leg gerust jouw wensen voor!


Betaling

Je boeking (zowel zakelijk als privé) is pas definitief bij betaling van de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 50% van de totale pakketkosten. De factuur hiervan ontvang je per e-mail.

​De factuur voor de de overige 50% en eventuele reiskosten ontvang je na de fotoshoot. Na betaling van deze factuur ga ik aan de slag met nabewerken en ontvang je binnen 2 weken je foto's via een online link.


De kleine lettertjes

Natuurlijk ben je trots op jouw foto’s, dus deel die lekker met vrienden, familie en andere leuke mensen! Ik lever ze altijd in hoge resolutie en zonder logo, want dat staat veel mooier. Maar ik zou het wel heel erg fijn vinden als je naar Merlijn Arina Photography verwijst als je ze op social media deelt. Dat is 'merlijn_arina_photography' voor Instagram en 'Merlijn Arina Photography' op Facebook.

 

Zoals ook in de algemene voorwaarden beschreven staat, mogen de foto’s niet nog zelf nabewerkt worden, dus ook niet met een filter van bijvoorbeeld instagram. Ze dienen in de originele bewerking van Merlijn Arina Photography te blijven.

 

Daarnaast ga je er via de algemene voorwaarden mee akkoord dat de foto’s van jou ook gebruikt kunnen worden op mijn social media of website. Mocht je dit niet willen, dan kun je me altijd een berichtje sturen en dan kijken we samen waar je je wél comfortabel bij voelt.