Outdoor Sport Events

Host jij een gaaf buiten(sport)evenement en wil je dit op een mooie en creatieve manier vastgelegd hebben, met oog voor detail? Ik kom graag de hele dag (of dagen)! Dan kan ik een mooie sfeerreportage neerzetten, waarin alle facetten van jouw evenement belicht worden, en daarnaast ook actiefoto's maken van de deelnemers.

 

Ik denk graag met je mee over de beste plekken en tijden van fotograferen en ook mijn MTB is vaak van de partij om mij van hot naar her te rijden... Meestal is een evenement een leuk puzzeltje (hoe deel in de dag zo efficiënt mogelijk in om zoveel mogelijk voor mijn lens te krijgen?), en dat vind ik heerlijk!

 

Natuurlijk ontbreekt ook daarna de professionele nabewerking niet, om zo de puntjes op de spreekwoordelijke 'i' te zetten en het plaatje letterlijk compleet te maken!

 

Een preview van een aantal bewerkte foto's krijg je meestal binnen een dag, en alle bewerkte foto's volgen zo snel mogelijk, meestal de volgende dag en altijd binnen 3 dagen na het event.

 

Vraag vooral naar de mogelijkheden voor jouw event!

Ook bij een klein budget of als non-profit organisatie.

outdoorfotografie, mensen ontmoeten elkaar in het bos voor een canitrail, er staan verschillende honden en mensen op , en een camperbusje.
sportfotografie trailrun event Marathon du Mont Blanc, vrouwelijke trailrunner in close-up

Wat ze zeggen op de socials


Ervaringen

"Prachtige foto’s met oog voor detail!

Tijdens de eerste editie van het CaniSport Events was Merlijn Arina Photography aanwezig om foto's te maken van het evenement. Vooraf werden hier duidelijke afspraken over gemaakt. Naar aanleiding van de foto's op haar website hebben we haar geheel vrij gelaten in haar creativiteit en hebben daar geen seconde spijt van gehad. Prachtige foto's met oog voor detail. Aanrader!"

~ Heidi Roelofs, Canisport Events ~


Hieronder vind je een selectie van de recente evenementen waar ik bij was. 

NOTE voor deelnemers: kom je jezelf hier op een foto tegen terwijl je dat niet wilt? Laat het weten, dan verwijder ik 'm!

Foto's Canisport Events

17-03-2024

Actie- en sfeerfoto's van deze dag gemaakt bij diverse onderdelen: canitrail, stepjöring, bikejöring, dogsurvival, dogsup, hondenmassage en praktijkspeuren


Foto's Bosbokkentrail 

25-02-2024

Actiefoto's gemaakt op verschillende plekken langs het parcours van de 15km, 30km en 47km.


Foto's Canicross Westenschouwen

04-02-2024

Actiefoto's tijdens canicross Westenschouwen (onderdelen korte en lange cross, kids, fun en canitrail). Dit is  een selectie. Alle foto's zijn terug te vinden via Oypo.


Foto's Brabantse Wal Trail

03-02-2024

Actiefoto's van de Brabantse Wal Trail vind je via onderstaande pagina!


Foto's mastboscross

27 en 28 januari 2024

Tijdens de Mastboscross van AV Sprint in Breda heb ik het hele weekend foto's gemaakt.

Zaterdag de hele dag en zondag vanaf de middag: canicross, trail. en wedstrijd- en prestatiecross.


Foto's Canicross Bruinisse

07-01-2024

Actiefoto's tijdens canicross Bruinisse (onderdelen step, bike, korte cross, lange cross, fun en kids cross). Dit is slechts een selectie. Alle foto's zijn terug te vinden via de bestelpagina van Oypo.


Foto's Canicross OSS

26-11-2023

Actiefoto's tijdens de canicross Oss (onderdelen step, bike, korte cross, lange cross, fun en kids cross). Dit is slechts een selectie. Alle foto's zijn terug te vinden via de bestelpagina van Oypo.


Foto's Canicross Harderwijk

08-10-2023

Actiefoto's tijdens de canicross Harderwijk (onderdelen bike, step, step 2 honden, korte cross, lange cross, fun en kids cross). Dit is slechts een selectie. Alle foto's zijn terug te vinden op mijn facebookpagina en via de bestelpagina van Oypo.


Foto's Harbourrun Rotterdam

01-10-2023

Een impressie van foto's bij "10-Tonner" tijdens de Harbourrun obstacle race in Rotterdam. 


Foto's Marathon du Mont Blanc - Chamonix

24-06-2023

Actiefoto's van de top 20 man/vrouw tijdens de Marathon du Mont Blanc in Chamonix, Frankrijk


Foto's CaniSport Events - Braamt

21-05-2023

Sfeerreportage en actiefoto's van het Canisport Event in Braamt.