Prints verkopen via Werkaandemuur

Gepubliceerd op 28 oktober 2023 om 12:38

fotoprints bij Werk aan de muur

Voor degenen die mij al langer volgen, weten dat ik al heel lang natuur en landschappen fotografeer. Het geeft me rust in mijn hoofd en zorgt ervoor dat ik nog beter creatief leer kijken. De natuur in met mijn camera, en afwisselend focussen op mooie composities van het grote geheel of juist inzoomen (letterlijk en figuurlijk) op de kleine details. Heb je weleens goed gekeken naar een boomschors bijvoorbeeld? Al die texturen? Of de details van een kleine paddestoel? Maar altijd bezig met hoe kijkt de foto fijn en vanuit welke hoek kan ik het beste deze foto maken.

Toen ik een manier zocht om mijn werk op een handige manier te delen en verkopen, kwam ik bij Werk aan de Muur uit. Het is een print on demand platform waar ik als fotograaf mijn natuurfoto's en landschapsfoto's kan verkopen als print (er zijn heel veel verschillende opties te kiezen).

Het werkt als volgt: ik upload een werk op de ‘Werk aan de Muur’-website en stel mijn prijs (Werk aan de Muur hanteert vaste prijzen, ik stel mijn commissie in), het formaat en materiaal (de keuze is reuze, bv: canvas, metaal, aluminium, print, fotobehang) in. Bezoekers van de website kunnen de beschikbare werken bekijken, selecteren en bestellen. En je ontvangt de bestelling vanzelf thuis. Het is Werk aan de Muur die zorgt voor de productie, levering en service!

 

Je kunt je afvragen waarom ik hiervoor koos en niet voor productie / levering in eigen beheer. Maar dat is heel simpel: voor iemand die geen enorme aantallen bestellingen heeft, is het niet rendabel om alles (dus ook de verdere marketing, het hebben van een webshop, etc) zelf te doen. Voor nu vinden jullie je favoriete prints van machtige bergen, mysterieuze bossen en mooie landschappen via mijn shop bij Werk aan de Muur. 

👉 Check hier mijn shop!

werk op maat / speciale aanvragen

Voor werk op maat en speciale aanvragen zijn er meer mogelijkheden en werk ik niet uitsluitend met Werkaandemuur. Wil je bijvoorbeeld een specifieke foto hebben voor aan jouw muur of de muur van jouw B&B, foto's uit een specifieke regio of gebied, dan kan ik die voor je gaan maken. Samen kijken we wat je wensen zijn, wat je nodig hebt en kunnen we verder zaken afstemmen zoals formaat en materiaal. Ik denk graag met je mee!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.